SAC Çocuk Koruma Komitesi’nin düzenlediği “Eğitimde Çocuk Koruma Sempozyumu” 4 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi. 2017-18 öğretim yılından itibaren SEV çatısındaki tüm okullarda, okulların öğrencilerimiz için en güvenli alanlar haline gelmesi amacıyla birer Çocuk Koruma Komitesi kurulmuştur. SAC Çocuk Koruma Komitesi de bu konuda çalışan farklı disiplinlerin önde gelen isimleri ile tüm eğitimcileri ve alan çalışanlarını bir araya getirdiği bir sempozyuma ev sahipliği yapmıştır. Sempozyumda anaokulundan liseye kadar tüm eğitim ortamlarında görev yapan eğitimciler konunun uzmanlarıyla buluşmuş, görev ve sorumluluklar en güncel şekliyle tartışılmıştır. Eğitim alanında bir ilk olma niteliği taşıyan bu sempozyumun SEV aracılığı ile ülkemize yayılması, okullarımızın sosyal hizmetler açısından önceliğidir. Başarıyla geçen sempozyuma katılan tüm konuşmacılara, katılımcılara ve sempozyumu destekleyenlere teşekkür ederiz.