SAC Çocuk Koruma Komitesi’nin düzenlediği “Eğitimde Çocuk Koruma Sempozyumu” ilk defa 4 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilmiştir. 2017-18 öğretim yılından itibaren SEV çatısındaki tüm okullarda, okulların öğrencilerimiz için en güvenli alanlar haline gelmesi amacıyla birer Çocuk Koruma Komitesi kurulmuştur. SAC Çocuk Koruma Komitesi de bu konuda çalışan farklı disiplinlerin önde gelen isimleri ile tüm eğitimcileri ve alan çalışanlarını bir araya getirdiği bir sempozyuma ev sahipliği yapmıştır. Sempozyumda anaokulundan liseye kadar tüm eğitim ortamlarında görev yapan eğitimciler konunun uzmanlarıyla buluşmuş, görev ve sorumluluklar en güncel şekliyle tartışılmıştır.  İkincisi düzenlenecek olacak olan “Eğitimde Çocuk Koruma Sempozyumu” bu yıl "Sosyal Medya ve Çocuk" teması altında 29 Şubat 2020 tarihinde Özel SEV Lisesi'nde gerçekleştirilecektir. Detaylar aşağıda paylaşılmıştır.

KAYIT BİLGİLERİ

II. Eğitimde Çocuk Koruma Sempozyumu, anaokulundan, liseye dek tüm eğitim düzeylerinde çalışan öğretmen, psikolojik danışman ve eğitim yöneticileri ile ruh sağlığı çalışanlarının katılımına açıktır.
Sempozyum katılımı ücretsizdir.

Kayıt için başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Kayıt olmak için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 27 Şubat 2020’dir. Katılımcı sayısı salon kapasitesiyle sınırlı olacaktır. Katılımcıların kayıt işlemleri başvuru önceliğine göre yapılacaktır. Bu nedenle sempozyuma katılmak isteyen eğitimcilerin son başvuru tarihini beklemeden kayıt işlemlerini tamamlamaları önerilmektedir.

II. Eğitimde Çocuk Koruma Sempozyumu programı için tıklayınız.

ULAŞIM BİLGİLERİ

Kendi araçlarıyla ulaşımlarını sağlayacak olan katılımcılar, okul yerleşkesinin etrafındaki sokaklara araçlarını park edebileceklerdir.

Servis kullanmayı tercih eden katılımcılar, Çekmeköy Metrosu önünden saat 08:15'te ve Kadıköy Haldun Taner Sahnesi önünden 07.45'te hareket edecek olan servis araçlarını kullanabilirler.

Dönüş servisleri 15:15’te Çekmeköy Metrosu’na ve Kadıköy'e hareket edecektir.

ADRES VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Özel SEV Lisesi