Yurtdışı Üniversite Danışmanımız Kelley Christman ve IB Koordinatörümüz James Farley, 05 Aralık 2015 tarihinde SAC IB Programı ve Yaz Okullarıyla  ilgili sunum yaptılar.

Christman, danışman olarak şu ana kadar neler yaptığı, IB ve üniversite giriş prosedürleri arasındaki ilişki ve yaz programları hakkında genel paylaşımlarda bulundu. Christman’ın sunumuna SAC Moodle üzerinden ulaşabilirsiniz.

Farley, IB Diploma Programı sırasında öğrencilere neler sunulacağı ve programın sağlayacağı yararlar hakkında genel bilgiler paylaştı. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.