Öğrencilerimizden alıntılar:

• "SAC'ye başlamak ilk başta biraz korkutucuydu."
  • "Harika öğretmenlerimiz sayesinde en iyi üniversitelere girebilme şansına sahibiz."
  • "SAC çeşitli imkanları bulunan büyük bir okul."
  • "SAC'de sadece akademik başarıya değil, tüm hayata odaklanılır."
  • "Bu büyük ailenin bir parçası olmak harika."
  • "Kayıt olurken başta tereddütlüydüm."
  • "Ne benim için ne de başkaları için iyi olmayacağını düşünüyordum. Yanılmışım..."
  • "Yeni bakış açıları edinmeyi ve ufkumu genişletmeyi öğrendim."
  • "Edindiğim deneyimi akıllıca kullanırsam boşa zaman harcamayacağımı öğrendim."
  • "Herhangi bir engelin beni başarıya götüren bir basamak olduğunu öğrendim."

12.Sınıf Öğrencisi

Yaklaşık 3 ay önce, SEV Amerikan Kolejine gitme konusunda gerçekten kaygılanıyordum. Ben dahil, kayıt olacak öğrencilerin, yani 9.sınıf öğrencilerinin SAC’nin ilk öğrencileri ve ilk mezunları olacağını biliyordum. Bu, biraz korkutucuydu. Ancak şu an, ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum. Harika hocalarımız var ve onların yardımları sayesinde en iyi üniversitelere gitme imkanına sahibiz. Tüm bunlara sahip olduğum için kendimi çok özel hissediyorum. Sahip olduğumuz bir başka imkan ise okul kampüsümüz. Çok büyük ve bizler pek çok imkana sahibiz. Bu kocaman kampüste, hayatımda sahip olabileceğim en yakın arkadaşlıkları kurdum. Zamanımızın çoğunu beraber geçiriyoruz ve bu durum sanki binlerce kardeşim varmış gibi hissettiriyor. SAC'de sadece akademik başarıya değil, tüm hayata odaklanılıyor. Tüm bu olanaklara sahip olduğum için minettarım. Bu ailenin bir parçası olmak harika bir şey.

12.Sınıf Öğrencisi

SEV Amerikan Kolejine kabul edildiğimi öğrendiğimde gidip gitmeme konusunda çok tereddüt ettim. Yeni bir okul olduğundan ne benim ne de başkası için iyi bir seçim olmayacağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Şu an, bu harika ailenin bir parçası olabilmekten dolayı şükran duyuyorum. İlk üç ay içinde pek çok alanda kendimi geliştirdim ve halen geliştirmekteyim. Yeni bakış açıları kazanmayı ve ufkumu genişletmeyi öğrendim ve hala da öğreniyorum. Her yönden hayat değer vermeyi, onu sevmeyi ve hayatı yaşamayı öğrendim. Sadece kendime saygı duymayı değil, çevrenin yanı sıra etrafımdaki kişilere de saygı duymayı öğrendim. Güçlü olmayı öğrendim. Eğer deneyimlerimi akıllıca kullanırsam zamanı boşa harcamayacağımı öğrendim. Kendi kendime meydan okumayı öğrendim. Önüme çıkan bir engelin beni başarıya götüren bir basamak olduğunu öğrendim. En önemlisi, ailenin önemini öğrendim. Bizler, SAC’de bir aileyiz. Biribirimizi önemsiyoruz ve beraber büyüyoruz. Bu olağanüstü aileye hoşgeldiniz.