Kısa Kısa:

• "Sadece akademik başarıyı değil, özgüvenli, toplumsal sorumluluğu olan ve kendini ifade eden, kültürel etkinliklerde yer alan öğrenciler yetiştiriyorlar."
  • "Kızımızın her okul dönüşü söylediği ‘’Bugün çok yoğun geçti ama çok mutluyum ‘’ sözleri bizim ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi."
  • "Kızımızın yalnızca bugunünün değil geleceğinin de emin ellerde olmasının mutluluğunu ve SAC Ailesinin bir bireyi olmanın gururunu taşıyoruz."
  •  "Okulumuzun öğrenci odaklı olması, onları birey olarak kucaklaması memnuniyet verici."
  • "Öncesinde iyi planlanmış ve organize olmuş olduğu, köklü bir tecrübenin aktarıldığı, eğitim hayatına başladığı neredeyse ilk gününden itibaren hem çocuklarımız hem de biz anne babaları tarafından hissedildi."
  • "Çocuğumuz ve anne babası olarak biz mutluyuz ve bu okula gelmekle çok doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz."

12.Sınıf Velileri

Okulumuzun öğrenci odaklı olması, onları birey olarak kucaklaması memnuniyet verici. Öncesinde iyi planlanmış ve organize olmuş olduğu, köklü bir tecrübenin aktarıldığı, eğitim hayatına başladığı neredeyse ilk gününden itibaren hem çocuklarımız hem de biz anne babaları tarafından hissedildi. Ayrıca yeni bir kurum olmasının avantajıyla ve yeni eğitim felsefelerini hayata geçirme cesaretiyle de mevcut eğitim kurumları arasında kısa sürede ön plana çıkacağını düşünüyoruz. Gerçekten iyi işleyen bir sistemle, ilk senesini yaşayan bir eğitim kurumunda rastlanabilecek aksiliklerden muaf gibi gözüküyor.   Okulda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde bunu deneyimledik. Hem okul hem de okullar açılalı kısa bir süre olmasına rağmen oldukça kapsamlı bir program hazırlanmıştı, öğrenci odaklı bir programdı ve okulda öğretmen-öğrenci ilişkisi açısından çok pozitif bir enerji vardı.   Çocuğumuz ve anne babası olarak biz mutluyuz ve bu okula gelmekle çok doğru bir karar verdiğimizi görüyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

11.Sınıf Velisi

Zorlu bir sınav süreci sonunda, kızımızın lise eğitimini yapacağı okulu seçerken oldukça detaylı araştırma yaptık. Okulu daha önce arkadaşlarımızdan işitmiştik.  Ancak  yeni açılan bir okul olduğu için bir takım tereddütlerimiz de vardı.  Bunları Okul İdaresi ile görüşmeye geldiğimizde bize sadece akademik başarıyı değil, özgüvenli, toplumsal sorumluluğu olan ve kendini ifade eden, kültürel etkinliklerde yer alan SEV Amerikan Koleji ruhuna sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedef ve misyon edindiklerini anlattılar. TEOG sonuçlarından çok başarılı bir geleceğin mimarı olacak öğrenciler yetiştireceğiz sözleri ise doğru yerde olduğumuzu düşündürdü. Okulların açılmasından bugüne kadar kızımızın her okul dönüşü söylediği ‘’Bugün çok yoğun geçti ama çok mutluyum ‘’ sözleri bizim ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösterdi.  Okulda yer alan Öğrenci Birliği’nde  demokratik haklarını kullanma sorumluluğunu önemsemesi, ödev takibinin kendi sorumluluğunda olduğunun bilinci, kulüp çalışmalarında  okulumuzun her türlü desteğinin ders başarısını ve sosyal motivasyonunu artırması, açıkçası bütün bunların bu kadar kısa sürede gerçekleşmesi bizim için çok sevindirici oldu. Kızımızın yalnızca bugunünün  değil geleceğinin de emin ellerde olmasının mutluluğunu ve SAC Ailesinin bir bireyi olmanın gururunu taşıyoruz.