Eğitimci kadromuz toplam 82 öğretmenden oluşmaktadır. Okulumuzda meslekte ortalama deneyim yılı 15'tir. Kadromuzda başdanışman da dahil olmak üzere 12 yabancı, 70 Türk öğretmen yer almaktadır.

Sürekli iyileştirme ilkemize bağlı olarak okulumuzda yıl boyunca birçok mesleki gelişim semineri düzenlenmektedir. Ayrıca tüm çalışma arkadaşlarımız, kendi alanlarıyla ilgili, yurt içi ve yurt dışında yapılan seminer ve çalıştaylara da katılmaktadırlar.

29 profesyonel destek kadrosu ekip üyesi ile birlikte büyük bir aile olan SAC'nin 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı'nda eğitim kadrosu ve destek ekibiyle toplam sayısı 111'dir.