BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRMEK BİR SEV GELENEĞİDİR

150 yıllık köklü eğitimin devamı olarak kurulan Özel SEV Lisesi (SEV American College) olarak eğitimde fırsat eşitliğine inanıyoruz ve başarılı gençlerin maddi kaygılar taşımadan en iyi eğitimi alabilmelerini toplumsal bir hizmet olarak görüyoruz. Bu nedenle başarılı öğrencilere akademik, spor, sanat, bilim alanlarında çeşitli burs olanakları sağlıyoruz. Bu bursları SEV’in katkılarıyla kendi kurumlarımızın faaliyetlerinden ve bağışçılarından sağladığı kaynakla yaratıyoruz.

Burslarımız okula ve öğrencilerin ihtiyacına göre Mali Destek Bursu, SEV Spor, Sanat ve Bilim Bursu ve Akademik Başarı Bursu olarak değişiklik gösteriyor ve her bir bursun kendine özel koşulları var. Bu koşullara göre burs oranları değişiklik gösteriyor ve okul ücretinin %100’ünü aşan (eğitim masraflarının tümünü karşılayan) oranlara varabiliyor. 2021-22 Akademik Yılında 4 öğrenciye Okula Girişte SEV Başarı Bursu verilecektir.

Okulumuzdaki tüm burs kategorileri ile ilgili detay açıklamaları ve başvuru için gerekli evrakları broşürümüzde bulabilirsiniz.

Sağlık ve Eğitim Vakfı kurumlarındaki tüm burs çeşitleri ile ilgili bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.