2020-2021 eğitim ve öğretim yılında okulumuzdan mezun olan 109 öğrencimiz hem yurt içi hem de yurt dışı üniversite sonuçları ile bizleri gururlandırdılar. 2021 mezunlarımızı ve bu güzel sonuçlara ulaşmalarında emeği geçen tüm eğitim kadromuzu kutluyor, mezunlarımıza hedeflerine ulaşma yolunda başarılarla dolu bir üniversite hayatı diliyoruz.

Öğrencilerimizin, 6 farklı ülkeden, dünyanın önde gelen 122 farklı üniversitesinden almış oldukları yurt dışı kabullerinin listesine ulaşmak için tıklayınız.

YKS 2021 Yerleştirme Sonuçları Raporu için tıklayınız.