Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

SEV Amerikan Kolejinde kurumsal hedefler, akademik hedefler ve çalışanların kariyer hedeflerine eşit değer verilir. Bu anlayışla oluşturulan eğitimci ve idareci kadrosunun tüm bilgi ve yeterlikleri ile okula hizmet ederken kendini geliştireceği ortamı bulması sağlanır. SAC ailesinin tüm üyeleri varlıklarıyla kurumumuza değer katarlar. SAC bu sayede eğitim gibi dinamik bir alanda kendini sürekli yenileyerek yoluna devam etmektedir.

“CIS Uluslararası Çocuk Koruma Çalışma Kolu”nun standartlarına paralel olarak SEV Amerikan Koleji, işe alım süreçlerinde çocuk koruma konusuna titizlikle yaklaşıp büyük önem vermektedir.

SEV/Amerikan Okullarındaki öğretmenler, “Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi”nin yanı sıra, okulun etik kuralları ve değerlerinin uygulanması konularında da örnek oluştururlar.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Gelişmekte ve büyümekte olan kadromuza 2023-2024 eğitim-öğretim yılında görevlendirilmek üzere akademik ve idari personel alımı yapılacaktır. İlgilenen adaylar, aşağıda bulunan formu doldurarak başvuruda bulunabilirler.

AKADEMİK PERSONEL

DESTEK PERSONEL

ARANAN GENEL NİTELİKLER

• Alanında en az 3 yıl deneyimli
  • Tercihen iyi seviyede İngilizce bilgisine sahip
  • Tercihen IB deneyimli (Akademik kadro başvuruları için geçerlidir.)
  • Yeniliklere ve gelişime açık
  • Etkin iletişim becerilerine sahip
  • Teknolojiyi ve araçlarını kullanabilen
  • Motivasyonu yüksek ve özgüven sahibi

Çalışan Aydınlatma Metni

Çalışan Adayı Aydınlatma Metni

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle