ELEKTRONİK MÜZİĞİN GENÇ YILDIZI SIRMA MUNYAR’DAN SEV AMERİKAN KOLEJİ’NDE KONSER

Kapılarını ilk kez bu yıl açan SEV Amerikan Koleji (SAC), yeni öğretim yılına SAC şenliği ile merhaba dedi. 20 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen festivalde, elektronik müziğin genç sesi Sırma Munyar konser verdi.

Müzik kariyerine Amerika’da emin adımlarla devam eden genç müzisyen Sırma MunyarSEV Amerikan Koleji’nin (SAC) açılış şenliğinde konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Caz ve elektronik müzik alanında yaptığı çalışmalarla beğeni toplayan Sırma, 20 Eylül Cumartesi tarihinde SEV Amerikan Koleji Çekmeköy Kampüsü’nde müzisyen arkadaşlarıyla birlikte sahne aldı.

Kuruluşları 1800’lü yıllara uzanan Üsküdar, İzmir ve Tarsus Amerikan kolejlerinin bağlı olduğu Sağlık ve Eğitim Vakfı (SEV); bir buçuk asır sonra ilk kez yeni bir Amerikan koleji açtı. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında öğrenci alımına başlayan SEV Amerikan Koleji (SAC), İstanbul Çekmeköy’de eylül ayında kapılarını açtı.

“HAYALLERİNİZ OLSUN”

Bu yıl hazırlık ve dokuzuncu sınıf öğrencileriyle eğitime başlayan SEV Amerikan Koleji (SAC) tarafından düzenlenen şenlikte genç müzisyen Sırma Munyar sahne aldı. Müzik kariyerine Amerika’nın New York kentinde devam eden Sırma, İstanbul’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti:

“Özellikle genç öğrencilerle bir arada olmak benim için çok anlamlı. Ben de lise sıralarındayken müzik tutkumu keşfettim ve bu yönde ilerledim. Şimdi liseye yeni adım atacak SEV Amerikan Koleji’nin gençlerinin de hayatlarının en önemli kararlarını bu yıllarda alacaklarını düşünüyorum. Benim önerim; hayallerinin peşinden gitsinler, kararlı olsunlar ve çok çalışsınlar.”