SEV Amerikan Koleji Model Birleşmiş Milletler Kulübü öğrencileri 19-22 Kasım 2015 tarihleri arasında Üsküdar Amerikan Lisesi’nde düzenlenen 22. TIMUN Konferansı’na katıldılar. İspanya’yı temsil eden okul delegasyonumuz Genel Kurul Komiteleri, Ekonomik Sosyal Komite ve Özel Komitede görev alarak dünyamızın karşı karşıya olduğu pek çok politik, sosyal, ekonomik sorun hakkında araştırmalar yaparak çözüm önerileri geliştirilmesine katkıda bulundu. Öğrencilerimizin etkin bir şekilde katıldığı genel kurul komite oturumları, silahsızlanma, sosyal ve insani konular, sınır ihlalleri, çevre sorunları ve hukuki sorunlar gibi önemli konularda tartışma ve karar alma çalışmaları yaptı.