SEV Amerikan Koleji Model Birleşmiş Milletler Kulübü öğrencileri 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Hisar Okulları’nda düzenlenen 10. HİSAR JMUN Konferansı’na katıldılar. Toplam 14 kulüp üyesi öğrencimiz BM Genel Kurulu Komiteleri, Özel Konferans Komiteleri ve İnsan Hakları Konseyinde çalışmalara katıldı. Söz konusu komitelerde sırasıyla Hollanda, İran, Güney Kore Cumhuriyeti ve Brezilya’yı temsil eden delegasyonlarımız, gerek BM karar metinlerinin hazırlanması, gerek kurul tartışmalarında aktif rol alarak büyük başarı gösterdiler.