SAC Fen Bölümü öğretmenlerinin organize ettiği Orlando/NASA (Kennedy Uzay Merkezi) gezisi, 21-27 Ocak tarihleri arasında tüm seviyelerden 34 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Gezi sırasında öğrencilerimiz Uzay Merkezi’ni gezerek uzay ve uzaya gönderilen mekikler hakkında bilgiler edindiler. 1984 yılında Kennedy Uzay Merkezi/Florida’dan kalkış yapan uzay mekiğinde, pilot görevinde bulunan astronot Jon McBride ile tanışarak, kendisinden değişik konularda bilgi alma ve soru sorma fırsatına sahip oldular. Ayrıca öğrencilerimiz “Astronot Eğitim Merkezi”ndeki eğitimleri tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandılar. SAC öğrencileri NASA’yı gezmenin yanı sıra Universal Studios ve Walt Disney gibi yerleri de gezerek hem bilimsel hem de eğlenceli deneyimler kazandılar.