Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde hazırlık, 9 ve 10. sınıflarda yürüttükleri öğrenci projelerinden oluşan bir seçkiyi Mart ayı sonuna kadar sarı kat fuayede sergiliyor olacaklar. İlk dönem okuttukları “Ağrıdağı Efsanesi”(Yaşar Kemal), “Sineklerin Tanrısı”(William Golding), “Benim Adım Kırmızı”(Orhan Pamuk), “Lal Masallar” (Murathan Mungan) ile ilgili 3D yazıcısı ile yapılmış maketler, kodlama ile yapılan dijital oyunlar, hazırlanan maket, kıyafet, tablet, dergi gibi öğrenci projeleri öğrencilerin farklılaştırılmış öğrenme ortamında kendilerini nasıl ifade ettiklerinin başarılı birer örneği olarak büyük bir beğeni topladı. Tüm seviyelerde yaptırılan “Kültür Mantarı” ile ilgili öğrenci ürünleri de serginin ilgi çeken köşelerinden biri.