Drama Kulübü tarafından başlatılan “Koridor Kütüphanesi Sosyal Sorumluluk Projesi” kapsamında Çekmeköy’de bir ilkokula koridor kütüphanesi kuruldu. Proje için gerekli bütçe, okul içinde kek ve muffin satışı yapılarak elde edildi. Kulüp öğrencileri, 18 Şubat Perşembe günü Ayşe Nezahat Kurukahveci İlkokulu’nu ziyaret ederek, ilk olarak kitap raflarını okul koridorunun duvarına monte ettiler. Ardından kendi aralarında topladıkları 1000 adet kitabı, seviyelere göre ayırarak ilkokul öğrencilerinin de yardımı ile raflara dizdiler ve sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle yaratıcı drama etkinlikleri gerçekleştirdiler.