9-10 Eylül günlerinde 136 öğrenci ve 23 öğretmenin aktif katılımıyla oryantasyonumuz gerçekleşti. Eğlenceli geçen grup ve kaynaşma oyunlarıyla başlayan oryantasyon programı, tüm branş öğretmenlerinin kendi branşlarına özgü hazırladıkları grup çalışmalarıyla devam etti. Amacımızın öğrencilerimizin  katıldıkları aktivitelerle özgüvenlerini artırmak, yeni başladıkları bir ortama aktif katılım duygularını geliştirmek, birbirlerini ve öğretmenlerini tanımalarını sağlamak olduğu bu oryantasyondan bazı güzel kareleri buradan izleyebilirsiniz.