SAC Topluluk Önünde Konuşma Kulübü, Suriyeli Mültecilere destek veren örgütlerden Small Projects Istanbul (SPI) ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek, SAC ev sahipliğinde bir etkinlik günü düzenledi. SPI’nin desteğiyle, Çapa’da bulunan Ilaf Okulu’ndan SAC’ye gelen 17 çocuk, gün boyu çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi. Her çocuk için belirlenen bir SAC öğrencisi, gün boyu konuklarıyla ilgilenerek macera avı, su yarışmaları, ritim atölyesi ve bayrak yarışı gibi aktivitelere birlikte katıldılar. Kültürler arasında köprü kurmayı hedefleyen etkinlikte eğlenceli anlar yaşandı.