Yemek ve Masa Tenisi Kulüpleri, Gebze Kadın Kapalı Cezaevi’nde büyümek zorunda kalan 0-6 yaş arası 24 çocuğa yardım götürdü. Yıl boyunca yapılan satışlardan elde edilen gelirler ve gönüllü öğrenci ve öğretmenlerin eklediği katkılarla belirli miktarda bir para toplandı. Bu paranın bir kısmı ile çocukların kreşine büyük park oyuncakları, bir kısmı ile kreşe halı alındı. Kalan para ile de çocukların ihtiyaçları doğrultusunda bebek bezi ve gıda malzemesi alındı. Eczacıbaşı ile iletişime geçildi ve onların da çok miktarda ıslak mendil ve şampuan bağışlamaları sağlandı. Bunun yanında bazı öğrenciler çocuk bezi alarak projeye destek olurken, bazıları da ikinci el oyuncaklarını getirerek projeye katkıda bulundular. Projeye Yemek Kulübü ve Masa Tenisi danışmanları Dünya Yılmaz, Lale Akkaya, Nilgün Bal, Başak Toprakkaz ve Yener Balkaya rehberlik ettiler.