Sunuculuğunu öğrencilerimizden Bora Cengiz ve Öykü Ece Sıtkı’nın yaptığı törenimiz, Okul Müdürümüz Elvan TONGAL’ın açılış konuşması ile başladı. Okul koromuzun YEMEN TÜRKÜSÜ‘nü seslendirmesinin ardından saat 09:05′te saygı duruşunda bulunduk.Öğrencilerimiz “Mustafa Kemal’in liderlik özelliklerini” ve yazdığı “Geometri kitabını” anlatıkları iki ayrı sunum ile Atatürk’ün farklı yönlerini arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaştılar.Müzik Öğretmenimiz Ezgi Özbay piyanoda, Drama Öğretmenimiz Uğur Ersözlü vokalde Atatürk’ün sevdiği şarkılardan EFEM‘i seslendirdiler.Kendilerine öğrencilerimiz Serhan Arslan ve İrem Nur YILMAZ da zeybek oynayarak eşlik ettiler.Törenimiz öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılapları’na bağlılık sözü vermesi ile sona erdi.