2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı’nda SEV Amerikan Koleji 9 ve 10. sınıflarına nakil gelmek isteyen öğrenciler için

Transfer Sınavı 29.08.2016 Pazartesi günü okulumuzda yapılacaktır.

Sınava kayıt olmak için, 25.08.2016 tarihine kadar Yasemin Arıkan ile irtibata geçebilirsiniz.

Tel: 0216 625 27 06 E-mail: yarikan@sevkoleji.k12.tr

ÖNEMLİ NOT: Transfer Sınavı’na yalnız Hazırlık sınıfını okumuş ve tamamlamış öğrenciler katılabilir.

Sınav, İngilizce(yazılı ve sözlü), Türkçe, Matematik (İngilizce) ve Fen (İngilizce) derslerini kapsayacak olup, açık uçlu sorular, yazma ve işlem yapma bölümlerini içerecektir.

Sınavın bitiminde yapılacak olan Okul Tanıtım Toplantısı’na aday öğrenci ve veliler katılabilir.