6-8 Ekim tarihleri arasında Barcelona'da düzenlenen 2016 IB Afrika - Avrupa-Ortadoğu Bölgesel Konferansı’na 70 ülkeden 1000’den fazla eğitimci katıldı.

SEV Amerikan Koleji Okul Müdürü, Akademik Müdür Yardımcısı ve IB Koordinatörü konferansta yer aldı. Katılımcılarımız ilham verici konuşmaları dinlemenin yanı sıra, dünyanın çeşitli ülkerinden IB programı uygulayacıları ile paylaşımlar yapma fırsatı buldular. Konferansta Türkiye’deki IB okullarının temsilcilerinin katıldığı özel bir oturum da gerçekleştirildi.