SAC Yağlı Boya Kulübü öğrencileri, Sakıp Sabancı Müzesi’nde Evrensel Katalan Joan Miró’nun Kadınlar, Kuşlar, Yıldızlar sergisini gezdi. SAC öğrencileri 20. yüzyılın çok yönlü sanatçısı Joan Miró’nun olgunluk dönemine odaklanan sergisinde yağlıboya ve akrilik tabloları, taşbaskı ve aside yedirme baskıları dahil olmak üzere 125 eseri ve Miró’nun assemblage tekniğiyle bir araya getirdiği heykellerinin tüm  aşamalarını model ve çizimleri ile birlikte yakından görerek tanıma fırsatı buldular. Bu önemli eserlerin yanı sıra, sergide yer alan halılar, dokumalar, seramik ve şiir kitapları gibi, sanatçının farklı tekniklerde yaptığı çalışmaları da incelediler.