SEV LEADERS NIGHT’TA MUHTAR KENT’TEN TAC’YE 120 BİN DOLAR BAĞIŞ

SEV, 1.5 asırlık ‘dayanışma ruhu’nun gelecek kuşaklarca da sürdürülmesini sağlamak amacıyla, 18 Kasım 2014’te, New York’ta tüm SEV’lileri bir araya getirdi. Türk eğitim sisteminin mihenk taşı olan okullarımızın devamlılığını ve gelecekte de güçlü durmasını sağlamak için çalışan SEV ve FABSIT, ilk kez ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. New York Harvard Club’ta gerçekleşen SEV Leaders Night gecesinde, Türkiye’den ve yurtdışından SEV ve FABSIT yöneticileri ile çok sayıda mezun bir araya geldi.

Geceye konuşmacı olarak katılan ve mezun olduğu Tarsus Amerikan Koleji’ne 120 bin dolar burs bağışında bulunan Coca-Cola CEO’su Muhtar Kent, “Mezun olduğum Tarsus Amerikan Koleji benim eğitim ve özel hayatımda derin izler bırakmış ve fark yaratmıştır” dedi. Muhtar Kent, aynı zamanda SEV Onursal Mütevelli Heyeti Üyeliğine getirildi. Dayanışma ruhunun pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen geceye SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İlter Turan ve SEV Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Aydede ile FABSIT Başkanı İsmail Ekmekçi de katıldı. Konuşmasına geceye katılanlara ve gecenin sponsorluğunu üstlenen Godiva’ya teşekkür ederek başlayan SEV Yönetim Kurulu Başkanı Aydede, Soma’da ortaokul ve lise düzeyindeki çocuklara sponsorluk yapmak için yeni bir proje başlatıldığından bahsetti ve bu gece için yapılan bağışların büyük önem taşıdığını söyledi.

Gecenin görüntülerini buradan izleyebilirsiniz.