Öğretmenlerimizden Meryem Doğan Şişman, 5-6 Kasım 2016 tarihinde Tarabya İngiliz Okulları’nda,  The Duke of Edinburgh's International Award-Türkiye organizasyonu tarafından düzenlenen Ödül Lideri eğitimine katılmıştır. Oyunlar ve interaktif etkinliklerle dolu geçen eğitimin ardından, katılan öğretmenler sertifikalarını almışlardır.

The Duke of Edinburgh’s International Award Programı, okulumuzda bu yıl üç ödül lideri öğretmen önderliğinde uygulanmaya başlamıştır. Öğrencilerimizin; toplum hizmeti, beceri geliştirme, fiziksel gelişim, toplumsal uyum, macera ve keşif gibi alanlar ile kişisel gelişimlerine destek veren bir programdır. Türkiye’de şimdiye kadar yaklaşık 3000, tüm dünyada ise milyonlarca genç tarafından tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin bu program ile, çok yönlü gelişmelerine ve kendilerini farketmelerine olanak sunacağız.