10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni bu yıl “Fikirler Ölmez” teması altında gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarıyla başlayarak öğrencilerimizden Ilgın Özkul’un piyanoyla çaldığı “Fazıl Say-Kumru” şarkısıyla devam etti. Saatler 09:05’i gösterdiğinde saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı söylendi. Edebiyat öğretmenimiz Ahmet Uygur, Tarih öğretmenimiz Mehmet Sait Emir ve öğrencilerimiz Serra Zoraloğlu, Alp Çelenk, Piraye Hatemi’nin “Fikirler Neden Ölmez” konulu paneliyle devam eden etkinliğimiz İspanyolca öğretmenimiz Aylin Demirhan ve Kemal Aksoy’un vals gösterisiyle izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Duygu dolu anlar yaşandığı tören, Edebiyat öğretmenimiz Mehmet Cemil’in Zeybek oyunuyla son buldu.