SAC Sömestir Tatilini İŞ’te Geçirecek!
Deneyim; kişinin doğrudan algıları ve etkinlikleriyle kazandığı bilgi, beceri ve tavırların bütünüdür.
Öğrencilerimizin meslek seçimi süreçlerinde, mesleklerle ilgili küçük deneyimler yaşamalarının geleceklerine yönelik verecekleri kararlarda önemli olduğuna inanıyoruz. SAC Co-Trainee /SAC İŞ’te programımızla öğrencilerimizin sömestir tatilini İŞ’te geçirerek mesleki deneyim kazanmalarını hedefliyoruz. 10-11 ve 12. sınıf düzeylerinde gönüllü katılım ile gerçekleşecek programla öğrencilerimiz; ilgi duydukları, tanımak istedikleri meslekleri iş ortamında deneyimleyebilecekler. Mesleğinde başarılı ve yetkin kişiler ve kurumlarla yapacağımız işbirliği sonrasında 2-3 gün sürecek bu çalışma ile öğrencilerimizin mesleklere yönelik daha objektif değerlendirmeler yapabileceklerine inanıyoruz. Programla ilgili detaylı bilgi için SAC Yurt İçi Üniversiteler Danışmanlığı birimi ile iletişime geçebilirsiniz.
Başvuru Tarihleri : 1-8 Aralık 2016