SEV Amerikan Koleji öğrencileri 17 Kasım perşembe günü ikincisi düzenlenen geleneksel SACMUN Günü’ne katıldılar. Model Birleşmiş Milletler kulübü üyesi olmayan öğrencilerin de MUN deneyimini yaşamalarını amaçlayan bu etkinlik, gün boyu sürmüş ve oldukça başarılı geçmiştir. Toplam 8 komitenin bulunduğu tek günlük konferansta öğrenciler, komite tartışmalarında aktif rol alarak ve Birleşmiş Milletler Kararları yazmayı öğrenerek büyük başarı göstermişlerdir. Öğrencilerimiz bu etkinlik sayesinde akademik olarak araştırma yapma, yazma ve konuşma becerilerini geliştirdikleri gibi, dünyamızın karşı karşıya olduğu pek çok ekonomik, sosyal, ve politik sorun hakkında bilgi edinip farkındalık kazanmışlardır. Organizasyonu düzenleyen SACMUN Kulübü öğrencilerini ve tüm katılımcılarımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.