Harvard Üniversitesi Genç Akademi üyesi, Dr. Canan Dağdeviren 16 Aralık 2016 tarihinde SEV Amerikan Koleji öğrencileri ile buluştu. Dağdeviren, akademik hayatından, Amerika’daki eğitim ve araştırma sisteminden bahsederek SAC öğrencileriyle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Gelişen ve değişen dünyada, tıp ve mühendislik arasındaki işbirlikleri ve yeni teknolojiler hakkında fikirlerini paylaşan Dr. Dağdeviren, doktora eğitimi sırasında hayata geçirdiği giyilebilir kalp pili projesi ve gelecek akademik projeleri hakkında da detaylar paylaştı. Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanan etkinlite kardeş okullarımız İzmir Amerikan Koleji, Tarsus Amerikan Koleji ve Özel İzmir SEV Ortaokulu, etkinliği canlı izleyerek Dağdeviren’e sorularını yöneltme fırsatı buldular.

Etkinliğin video kaydını buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.