Organizasyonunu Latin Dansları Kulübü öğrencileri ve Catherine Gallagher, Aylin Demirhan, Hazal Özilhan’ın yaptığı geleneksel okul dansının ikincisi eğlenceli karelere sahne oldu. Öğrenciler hem uluslararası hem de yerel şarkılarla dans ettiler ve ev yapımı atıştırmalıklar yediler. Organizasyonda Ryan Shields ve Stan Mills’in Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri, temalı fotoğraflar çekerken Jonathan Lee’nin Okul Radyosu öğrencileri de Djlik yaparak öğrencileri eğlendirdiler. Danstan elde edilen gelir, Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatan çocuklara hediyeler almak için kullanılacak.