SEV Amerikan Koleji, gelecek kuşaklara daha yeşil bir Türkiye bırakmak amacıyla SAC Hatıra Ormanı Projesi’ni başlattı. SAC 9.Sınıf Öğrencileri, Müdür Yardımcıları Okan AYAS eşliğinde Beykoz, Bozhane Köyü Orman Bölge Müdürlüğü’ne giderek, SEV Amerikan Koleji için ayrılan alanda Hatıra Ormanı için ilk fidanların dikimini gerçekleştirdiler.

Belirli aralıklarda gerçekleştirilecek olan fidan dikimi etkinlikleriyle, toprağın yeni fidanlarla buluşmasını, SAC Hatıra Ormanı’nın gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için çalışarak bu geleneğin öğrencilerimizden diğer öğrencilere aktarılarak devam ettirilmesini hedefliyoruz.