Astrofizikçi Selçuk Topal, 20 Nisan 2017 Perşembe günü SAC öğrencileriyle buluştu. Lisans ve yüksek lisans öğrenimini Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri bölümünde tamamlarken doktorasını Oxford Üniversitesi Astrofizik bölümünde tamamlayan Topal, konferansında Güneş Sistemi, yıldızlar ve galaksiler hakkında temel ve ilginç astronomik bilgiler verdikten sonra insanoğlunun dünden bugüne ve geleceğe uzanan uzay yolculuğu ile ilgili bilgi paylaştı. Bu eğlenceli konferans sayesinde öğrencilerimiz artık gerek uzay gerek fizik ve astrofizik kariyerleri konusunda daha fazla bilgiye sahipler.