27 Nisan’da okulumuzda Da Vinci Enstitüsü kurucu ve başkanı Müge Kanay’ı ağırladık. Kulüp saatlerinde gerçekleşen ve 80 dakika süren etkinliğimize Bilim ve Bilimkurgu Kulübü, Çevre Kulübü, Destination Imagination Kulübü ile birlikte toplam 7 kulüp katıldı. Biyoteknoloji ve Biyomimetik üzerine Birleşik Devletler’de uzmanlaşan Kanay, katılımcılara teknolojinin nasıl doğadan ilham aldığını ilginç görüntüler ve örnekler eşliğinde açıkladı. Yoğun ve ilgi çekici olan bu konferansta öğrencilerimiz teknolojinin, doğadan öğrenebileceği şeylerin olduğunun farkına vardılar.