SEV Amerikan Koleji MUN Kulübü öğrencileri, 27-30 Nisan arasında ilk okullar arası Model Birleşmiş Milletler Konferansı'nı İzmir Amerikan Koleji, Üsküdar Amerikan Lisesi ve Tarsus Amerikan Kolejinden toplam 151 öğrenci ve görevli öğretmenin katılımıyla başarıyla gerçekleştirdiler. Kardeş okullarımızın öğrencilerinin birbiriyle kaynaşmasına da olanak sağlayan 4 günlük konferansın ilk günü delegeler, öğretmenler ve katılımcılar birbirleriyle tanışma fırsatı buldular. Aynı günün akşamı Konferans yürütme takımı ve komite başkanları tanışma yemeğine çıktılar. Sonraki iki gün her komitede yasa tasarıları hazırlandı, tartışıldı ve oylamadan geçenler genel kurulda tartışılmaya hak kazandı. Öğrencilerimiz Cumartesi günü Boğaz'da muhteşem bir tekne gezisi ile üzerlerindeki yorgunluğunu atıp eğlendiler. Konferansın son günü genel kurulda komitelerde oylamalarda geçen yasa tasarıları tartışıldı ve öğrencilerimiz Ekim'deki SACMUN Konferansı'nda görüşmek üzere birbirlerine veda ettiler.