EKPE UDOH, SAC öğrencileriyle buluştu.

Fenerbahçe ile Euroleague şampiyonluğu yaşayan Ekpe Udoh, İstanbul Çekmeköy’de bulunan SEV Amerikan Koleji öğrencileri ile bir söyleşide bir araya geldi.

Yaklaşık iki saat süren söyleyişide öğrenciler Udoh’a kendisi için hazırladıkları klibi izleterek bir sürpriz yaptılar.

Euroleague MVP’si söyleşide, soru soran öğrencilerden üzerindeki tişörtü imzalamalarını istedi.

Yoğun ilgi ile karşılaşan Ekpe Udoh SEV Amerikan Koleji Basketbol Takımının formasını giyerek salonda bulunan herkes ile tek tek fotoğraf çektirdi.

‘Başarının Anahtarı’ başlığı altında gerçekleşen etkinlikte, Udoh, öğrencilere başarılı olmanın sırlarıyla ilgili önemli deneyimlerini paylaşarak soruları yanıtladı.