2 Haziran 2017 Cuma günü SAC’de ilk defa düzenlenen bahar şenliğine katılım oldukça yoğundu. Farklı okullardan kampüsümüze gelen öğrencilerin katıldığı şenlikte sahnede okulumuz öğrencilerinden gönüllü Djler, SAC Crimson Band ve UAA orkestrasının yanı sıra son zamanların çok sevilen gruplarından Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Son Feci Bisiklet izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Ranchero, Polonez, Domino’s ve Subway’in birbirinden lezzetli yemeklerini yeme fırsatı bulan öğrenciler aynı zamanda çeşitli elişi ve sosyal yardım standlarından hediyelik eşyalar da satın aldılar. Ayrı bir köşe de şişme langırt, sumo ve gladyatör oyunlarına adanmıştı.

Bilet satışlarından elde edilen gelirin %50’si okulumuzun sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Afrika Su Kuyusu Projesi’ne bağışlandı.

Bahar şenliğinin geleneksel olarak her eğitim-öğretim yılının otuz ikinci haftasında kutlanması planlanıyor.