SAC Hazırlık Sınıfı öğrencileri için gerçekleştirilen Oryantasyon Programı kapsamında 11 Eylül Pazartesi günü Beykoz İshaklı’da Survivor etkinliği gerçekleşti. Eğlenceli geçen grup ve kaynaşma oyunlarıyla başlayan oryantasyon programı, survivor oyunlarıyla devam etti. Amacımızın öğrencilerimizin  katıldıkları aktivitelerle özgüvenlerini artırmak, yeni başladıkları bir ortama aktif katılım duygularını geliştirmek, birbirlerini ve öğretmenlerini tanımalarını sağlamak olduğu bu oryantasyondan keyifli kareleri aşağıda görüntüleyebilirsiniz.