SAC öğrencileri Tarsus Amerikan Koleji ev sahipliğinde yapılan “Etik Liderlik” konulu konferansa katıldı.

Etkinlikte gruplar vaka çalıştaylarına katılarak örnek olaylardaki sorunları “etik liderlik” kavramı etrafında çözmeye çalıştılar. Konferans ve çalıştayların ertesi günü öğrenciler sosyal sorumluluk projesi için Tarsus’ta bir köy okulunda gönüllü çalışma yapacaklar. Bu etkinlik sayesinde SAC, TAC, UAA ve ACI okullarındaki Öğrenci Birlikleri, birbirleriyle tanışma ve etkinliklerini paylaşma fırsatı buldular.