Bu yıl ikincisi düzenlenen SAC Work_Job Gelecek Tasarım Atölyeleri 30 Kasım 2017 Perşembe günü SEV Amerikan Koleji'nde gerçekleşti. Alanında uzman, vizyon sahibi ve başarılı iş insanlarını, öğrencilerimizle bir araya geldiği etkinlikte, 27 farklı meslekten 30 konuşmacı, çalışma deneyimlerini paylaştılar.

SAC Work_Job, SEV Yönetim Kurulu Başkanı ve Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. CEO'su Sayın Mehmet NANE’nin kariyer hikayesi ve hayata dair paylaşımlarıyla başladı ve 12:45 itibarıyla başlayan eş zamanlı atölye çalışmaları ile devam etti.

Atölye çalışmalarında öğrencilerimizin geleceğe doğru kararlar vererek ilerlemeleri ve doğru ayak izlerinden ilham alarak kendi geleceklerini oluşturmalarına yardımcı olabilmeyi hedeflediğimiz etkinlik, plaket töreni ve tüm konuşmacılarla toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.