Hedefleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi olan öğrencilerimiz, Yurtiçi Üniversiteler Danışmanlığı departmanı önderliğinde İTÜ Ayazağa Kampüsü'nü ziyaret ettiler. Kampüste gerçekleştirilen mobil turun ardından öğrencilerimiz, üniversitenin fakülteleri ve akademik programları, uluslararası değişim programları, kültürel ve sosyal faaliyetleri, barınma/burs/staj, çalışma olanakları ve kampüs yaşamı hakkında bilgi aldılar. Serbest yemek saatinde ise öğrencilerimiz üniversite öğrencileri ile sohbet etme ve kampüs yaşamını gözlemleme fırsatı buldular.