Türkiye Satranç Federasyonu'nun (TSF) 16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Mersin Servet Tazegül Satranç Merkezi'nde düzenlenen 16 Yaş Mersin Yıldızlar İl Birinciliği Satranç Turnuvası'nda 10.Sınıf öğrencilerimizden İlayda Söyümez, 'Turnuva Şampiyonu' olmuş, 20-26 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya'da yapılacak olan Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizin başarısında emeği geçen tüm eğitmenleri kutlar, İlayda'ya Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası'nda başarılarının devamını dileriz.