SAC Eskrim Takımımız, katılmış olduğu İstanbul Okullar Arası Eskrim Müsabakaları'nda elde ettiği başarılarla, 19-20 Mart 2018 tarihleri arasında Nevşehir’de düzenlenecek olan, Türkiye Okullar Arası Eskrim Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır.

17 Ocak 2018 tarihinde yapılan İstanbul Okullar Arası Eskrim Müsabakaları'nda Flöre branşında; Alp EYÜPOĞLU, Üçüncülük, Poyraz Tuncer, Dördüncülük, Kılıç branşında ise; Egemen Kopmaz, Üçüncülük elde etmiştir. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.