SAC Makers Otonom Takımı PhoeniX, 10-11 Şubat 2018 tarihleri arasında OpenZeka tarafından Bilkent Üniversitesi‘nde düzenlenen MARC Mini Otonom Araç Yarışması’na katıldı.

Yapay zeka ve derin öğrenme algoritmalarının kullanılarak, tasarlanan araçların otonom (sürücüsüz) şekilde yarışmasını amaçlayan bu yarışmada, SAC takımı PhoeniX, 22 takımın yer aldığı organizasyonun ilk ayağında Lise Ligi kategorisinde ikincilik başarısını elde etti. Yarışmaya katılan öğrencilerimiz, 25 puanın 23’ünü alarak 25 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan 2. etap yarışı için avantajlı bir puan elde ettiler.

Başarılarından ötürü tüm öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.