Hazırlık sınıfı öğrencilerimizden Kerem Haymana, 16-17 Şubat 2018 tarihleri arasında, Bursa’da yapılan U16 Erkekler Türkiye Kayak Şampiyonası 2. ayak yarışlarını, Alp Disiplini Slalom dalında, iki gümüş madalya ile 'Türkiye İkincisi' olarak tamamlamıştır.

Türkiye Şampiyonası’nın ardından, Çocuk Kayak Milli Takımı ile 23-24 Şubat 2018 tarihlerinde Romanya’da yapılan Uluslararası ''Poina Brasov Chidren Cup'' yarışlarında Türkiye’yi başarı ile temsil etmiştir. Öğrencimizi ve emeği geçen eğitmenleri kutlar, başarılarının devamını dileriz.