Bu sene sekizincisi yapılacak olan “International Conference: The Future of Education”  adlı konferansa 11. Sınıf öğrencilerimizden Emir Kutay ve Burhan Südekan’ın yapmış oldukları ”Effects of Using Further Math Beyond Curriculum on the Development of High School Students”  konulu makale çalışması, konferansta sunulmak üzere kabul edilmiştir. Konferans İtalya’nın Floransa şehrinde 28-29 Haziran 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.