25 öğrencimiz, Mart ayı başında Kanada Waterloo Üniversitesi’nin düzenlediği Uluslararası Waterloo Matematik Yarışması'na 3 seviyede katıldılar.

Yarışma sonuçlarına göre, bu öğrencilerden her seviyede ilk %25'lik dilime giren 13 öğrenciye “distinction” sertifikası ve her seviyenin birincilerine de, üniversite tarafından 1.'lik madalyaları gönderilmiştir.

Sınav sonuçlarına göre her seviyeye ait düzenlenen uluslararası “Onur Listesi”ne isimlerini yazdıran 10. sınıf öğrencilerimiz Ekin ORAL ve Tolga ÇAM'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.