SAC öğrencilerinin kurduğu ENTRE şirketi, Genç Başarı Vakfı’nın düzenlediği ‘Türkiye Liseler Arası Yılın Öğrenci Şirketi Yarışması Türkiye Finalleri’nde iki önemli ödül kazandı. E-KAN isimli App uygulamasıyla, kan ihtiyacı olan hastaları uygun donörlerle buluşturan çalışmaları ile, “Yılın En iyi İnovatif Şirketi” kategorisinde Türkiye Birinciliği Özel Ödülü ve “Yılın En İyi Şirketi” kategorisinde Türkiye İkinciliği Ödülü’nü elde etti. ENTRE’de görev alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.