"Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışması" adı altında gerçekleşen yarışmada, fizik, kimya ve biyoloji alanlarında yurt içinden ve yurtdışından başvuruda bulunan 766 proje arasından, toplam 90 proje finale kaldı. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 15 ülkeden 152 lise öğrencisinin üç gün boyunca birbirinden yaratıcı projelerini sunmaları sonucunda, 11. Sınıf Öğrencimiz Uluç Kadıoğlu'nun projesi Biyoloji dalında BİRİNCİ oldu. Öğrencimizi ve danışman öğretmeni Belgin Oğuzalp’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.