SEV Amerikan Koleji 2017-2018 akademik yılı sonunda ilk mezunlarını veriyor. 10 öğrenciden oluşan mezun grubumuz birden fazla üniversiteden kabuller aldı.

Hepsiyle gurur duyuyor; başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Yıl boyunca, dünyanın çeşitli yerlerindeki üniversite temsilcileri SEV Amerikan Koleji'ne gelerek veya online görüşmeler yaparak, öğrencilerimize okullarını tanıtarak bilgi verdiler. Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı bölümünün organize ettiği bu görüşmeler ve yıl boyunca başvuru sürecinde verdikleri destek ve bilgiler sayesinde, öğrencilerimizin yeteneklerine ve ilgi alanlarına en iyi uyan üniversitelere kabul alma başarısını yakalamış olmalarının onur ve mutluluğunu duyuyoruz.