10.Sınıf öğrencimiz Zeynep Koçyiğit, 21-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Yelken Federasyonu Türkiye Şampiyonası'nda "Genç Kızlar" kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmuştur.
Aynı yıl Yelken Federasyonu tarafından sadece başarılı sporculara verilen Üstün Başarı Ödülü alan öğrencimiz, Türkiye Yelken Federasyonu tarafından milli takıma davet edilmiş, bu yıl 3-11 Temmuz 2018 tarihlerinde arasında Portekiz'de yapılacak 420 Gençler Avrupa Şampiyonası'nda ve 14-22 Temmuz 2018 tarihleri arasında Amerika'da yapılacak World Sailing Gençler Dünya Yelken Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecektir. Öğrencimizi ve bugüne kadar kendine destek veren eğitmenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.