SEV Amerikan Koleji, 7 Haziran 2018 Perşembe akşamı görkemli bir törenle 10 öğrenciden oluşan mezun grubunu yeni yaşamlarına uğurladı. Törende sırasıyla SAC Başdanışmanı Dale Taylor, SEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Şahinbaş, Konuk Konuşmacı Hakan Baş, 2018 Akademik Yılı Okul Birincisi Serra Zoraloğlu ve SAC Okul Müdürü Elvan Tongal konuşmalarını gerçekleştirdi.

Mezunlarımızın hazırladıkları sürpriz performans ile duygu dolu anların yaşandığı SEV Amerikan Koleji'nin ilk mezuniyet töreninde, SAC Müzik Öğretmeni Serhat Korkutuş'un keman performansı ve 11. Sınıf öğrencilerimizden Yağmur İrem Mavruk'un seslendirmiş olduğu 'Hoşçakal' şarkısı büyük beğeni topladı. Öğrencilerimizin gizli oyla seçmiş oldukları, SAC öğretmenlerini temsilen sahneye davet edilen, SAC Tarih Öğretmeni Mehmet Sait Emir konuşmasını yaparken duygu dolu anlar yaşandı. 10 mezunumuzun duygu ve düşüncelerini paylaştıkları, 4 yıllık serüvenlerini özetleyen kısa konuşmalar, seyircileri hem duygulandırıp hem neşelendirdi. SAC Akademik Müdür Yardımcısı Hande Çiçek'in okul birincisini açıklamasının ardından SAC'nin yaş kütüğüne ilk plaka Sayın Tamer Şahinbaş eşliğinde Serra Zoraloğlu tarafından çakıldı.

Törenimiz, her mezunumuz için takdim edilen özel ödüllerin ardından gerçekleştirilen Diploma Töreni ve onu takip eden resepsiyon ile sona erdi.

Öğretmenleri ve aileleri ile bu mutlu günü paylaşan öğrencilerimiz, mezuniyet hüznü ve hayatlarının yeni bir dönemine başlamanın heyecanını bir arada yaşadılar. Tüm mezunlarımıza yeni yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.